Rólunk

A Scrapbook Naptár létrehozásán egy kis csapat dolgozott. Gigi készítette el a naptárban szereplő scrapbookoldakat és írta meg az elkészítési leírásokat. Az alkotásokról készült fényképek, a részletfotók és a naptárban szereplő gyermekfotók közül jónéhány pedig Orsi munkája. Maga a naptár fizikai létrejöttét a Kalendart Kiadó tette lehetővé - akiknek ezúton is köszönettel tartozunk, hogy hittek az alapötletben és a Tartalmas naptárak sorozat részeként megjelent kiadvánnyal megvalósították az elképzeléseinket.

Budaházi Brigitta

Budaházi Brigitta, Gigi 2006 óta scrapbookozik. Neve szorosan összefonódott a scrapbooktechnikával, hiszen azon kevesek egyike, aki tíz évvel ezelőtt hivatásául választotta a kreatív albumkészítés elterjesztését Magyarországon. 2009 óta több mint száz scrapbook és mixed-media témájú tanfolyam házigazdája volt Magyarországon és külföldön. Számos online scrapbook tanfolyam, oktatócikk és -videó szerzője. Rendszeresen szerepel a sajtóban és a televízióban és népszerűsíti a kreatív albumkészítés technikáját az alkotni vágyó közönség körében.

Két könyve jelent meg, Különleges albumok (2007) és Ajándékok scrapbooktechnikával (2012) címmel.

Két alkalommal járt a CHA-n, az Egyesült Államokban megrendezésre kerülő legnagyobb kreatív hobbi kiállításon és vásáron. Ezen a rendezvényen élő bemutatókat tartott angol nyelven és több mint 50 munkája került kiállításra.

A ScrapbookTanfolyam.hu oldalt azért hozta létre, hogy egy helyen megtalálható legyen minden lehetőség, ami érdekelheti azokat, akik e kézműves technika elsajátítása iránt érdeklődnek. A tanfolyamok bebizonyítják, hogy az otthon kényelmében történő tanulás során vagy személyes foglalkozások keretei között megtanulható a scrapbooktechnika, azaz a kreatív albumkészítés csodálatos tevékenysége.

Tanfolyamain az elsődleges célja mindig az, hogy résztvevői magabiztos tudással távozzanak, amivel megalapozhatják az otthoni ismételt alkotást. Azaz, hogy az elsajátított ismeretekre és technikákra támaszkodva önálló alkotások létrehozására legyenek képesek.

A Scrapbook Webáruházat, mely három területen, a scrapbook, a mixed-media és a kreatív naptárdíszítés téma iránt érdeklődők beszerzési forrása, 2009. óta működteti.

Gigi kreatív albumkészítéssel kapcsolatos trükköket oszt meg veled, scrapbook inspirációkkal és kihívásokkal ösztönöz alkotásra, és segít kiválasztani az albumod elkészítéséhez szükséges alapanyagokat is.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Szöllősi-Kis Orsi

Szöllősi-Kiss Orsi fotós, gyermekkora óta rajong a fényképezésért, a ritka pillanatokat, különleges hangulatokat megörökítő fotókért.

A New York Institute of Photography-n szerzett tudását és az elmúlt évtizedekben felhalmozódott tapasztalatait online fotótanfolyamokon osztja meg az érdeklődőkkel.

2013-ban, három gyermekével szerzett rengeteg tapasztalatát rendszerezve indította el az anyukáknak szóló, akkor még nemzetközi szinten is egyedülálló baba- és gyermekfotó tanfolyamát, melyen azóta sok száz anyuka sajátította el a sikeres otthoni gyermekfotózás titkait. A tanfolyam célja az, hogy az édesanyák a babázás mellett kényelmesen, otthon, a saját gépükkel, profi felszerelés nélkül, a gyermekükkel foglakozva ismerjék meg a fényképezés alapjait, a saját környezetükben tudják lefotózni a gyermekük megismételhetetlen pillanatait.

Orsi a tanfolyamon a gép kiválasztásától a fényképezési és világítási alapismereteken túl az újszülött fotózás, a szabadtéri és beltéri gyermekfotózás rejtelmein keresztül az utómunkáig mindent megmutat neked, hogy csodás fényképekkel a scrapbook oldalaid még tökéletesebbek lehessenek!

A gyermekfotó tanfolyam sikere hívta életre a gasztrobloggereknek szóló ételfotózás tanfolyamot, valamit a kézműveseknek, webáruházat üzemeltető kisvállalkozóknak életmentő tárgyfotózás tanfolyamot.

Az online fotótanfolyamok mellett készít könyvekhez illusztrációt, weboldalakra termékfotókat, reklámfotókat, valamint a Ringier Axel Springer kiadó gasztromagazinjainak ételfotósa.

A következő egy évben Orsi fog neked segíteni abban, hogy a scrapbook oldalaidhoz minél szebb fotókat készíts, illetve bevezet az elkészült alkotásaid fényképezésének rejtelmeibe is.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha tetszett, mondd el másnak is!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0